Sol·licitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la navegació per aquest lloc web, (Real Decreto-ley 13/2012). Si continueu navegant, considerarem que accepteu l'ús de cookies. OK

(Entrar)
Distribució de llibres per llibreries...


Empresa dedicada a la distribució durant més de 30 anys, endeguem ara un projecte de servei a llibreries. Per això hem unit un equip humà amb molt bagatge en el món editorial i d’atenció al llibreter a la infraestructura i experiència de 30 anys al servei de la distribució.


Us presentem el nostre portal on.line

Creat i pensat per al llibreter, per facilitar i reduir al màxim les feines de comanda i actualització de novetats per que el llibreter es pugui dedicar a l’atenció al client.

El servei que oferim es la informació actualitzada i còmode de les novetats editorials per poder fer comandes de previsió, així com la presentació de campanyes puntuals, com Nadal, Sant Jordi, quaderns de vacances…, que us ajudaran a tenir un fons actualitzat i adequat al que hi ha al mercat per cada moment.

Tanmateix i per sobre de tot prima l’atenció i gestió de qualsevol dubte que se us plantegi per la bona atenció dels vostres clients , amb una atenció personalitzada al telf., 972527427 o amb el vostre comercial SR. Jordi Caro.

Paral·lelament i complementàriament us facilitem la campanya dels llibres del curs, oferint-vos una plataforma on-line per facilitar-ne tota la gestió .

Aprofitem aquest espai per agrair-vos per endavant la confiança en aquest nou projecte i esperem poder millorar amb la vostra col·laboració.

Tot l’equip de TEXT DISTRIBUCIONS.