Sol·licitem el vostre permís per obtenir dades estadístiques de la navegació per aquest lloc web, (Real Decreto-ley 13/2012). Si continueu navegant, considerarem que accepteu l'ús de cookies. OK

(Entrar)
Privacitat - Condicions d'us

En compliment del previst en la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s'informa que aquest lloc web ha estat creat, és mantingut i és propietat de LLIBRES TEXT S.L., C/CASTELLO 5, POL.EMPORDÀ INTERNACIONAL, 17469 VILAMALLA. Els usuaris podran establir comunicació directa i efectiva amb la gerència de LLIBRES TEXT S.L. titular del present lloc web, no solament a través de visita personal o de correu dirigit als seu domicili social, amb les senyes abans indicades, sinó també pels següents mitjans:

Telf. +34 972 504 779

E-mail: info@llibrestext.com. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

En general, l'accés a la informació i als serveis facilitats per LLIBRES TEXT S.L. serà lliure i gratuït, i no s'exigirà als usuaris que facilitin les dades personals, ni la utilització de claus o contrasenyes, ni la prèvia subscripció, excepte per accedir a determinats continguts o serveis. Quan per a l'accés a determinats continguts o per a la utilització d’algun servei sigui necessari facilitar dades de caràcter personal, els usuaris donaran garantia de la seva veracitat, exactitud, autenticitat i funció de la seva naturalesa o finalitat. Sota cap concepte utilitzarà les dades personals per l'enviament d'informació no autoritzada per l'usuari.

En tot cas, els usuaris utilitzaran els continguts i serveis facilitats per LLIBRES TEXT S.L. de conformitat amb la legalitat vigent, i assumiran les responsabilitats que els corresponguin per les conductes o activitats que, en qualsevol forma, puguin resultar il.lícites o lesives per als drets a tercers o que puguin perjudicar, impedir o limitar la utilització de aquesta web a d'altres usuaris. Els usuaris respondran als danys i perjudicis de qualsevol classe que LLIBRES TEXT S.L. pugui patir, directament o indirecta, com a conseqüència d’incompliment de la normativa vigent o de qualsevol de les obligacions derivades de les condicions generals d’ús d’aquesta web. La denominació LLIBRES TEXT S.L., així com altres signes distintius (gràfics o denominatius) que apareguin en aquest lloc web són propietat de LLIBRES TEXT S.L., qui té dret exclusiu d'utilitzar-los en el tràfic econòmic. Per consegüent, queda prohibida la seva utilització per part de tercers que no tinguin la corresponent autorització.

LLIBRES TEXT S.L. tractarà d'oferir als usuaris de la web la més completa, útil i actualitzada informació possible, no garanteix l'exactitud, actualització i operativitat dels seus continguts i serveis, i, per tant, expressament, eludeix a tot tipus de responsabilitat pels seus possibles danys o perjudicis de qualsevol índole que els seus usuaris poguessin patir per la utilització de dades incompletes, inexactes no actualitzades, o per possible suspensió, cancel.lació o inoperativitat dels seus continguts o serveis. Els usuaris han de ser conscients que, en tot cas, la utilització dels continguts i serveis d'aquesta web es fa amb el seu propi risc i sota la seva única i exclusiva responsabilitat. En qualsevol cas, LLIBRES TEXT S.L. agraeix anticipadament tota classe de suggeriments, rectificacions o comentaris que contribueixin a evitar o esmenar qualsevol tipus d'incidència o irregularitat de la manera més rapida i eficient possible. Les mencionades comunicacions es poden enviar per correu electrònic a info@llibrestext.com. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Dades Legals

LLIBRES TEXT S.L.
C/CASTELLO 5
POL.EMPORDÀ INTERNACIONAL
17469 VILAMALLA

NIF B-17100868

Registre Mercantil de Girona, Tom 31, Foli 31, Asient 304